Kategóriák
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

NAPERNYŐ-SÁTRASERNYŐ

Főkategória >SZÉK-ÁGY-NAPERNYŐ-SÁTOR >NAPERNYŐ-SÁTRASERNYŐ

Sorrend:

CZ FCV-bevágású ernyő, 250cm

A Feeder Competition verseny ernyő különlegessége a V alakú kialakítás, ami nagyban megkönnyíti a horgászatot az ernyő alatt. További hasznos tulajdonsága, hogy a központi részén két felfogatási lehetőség van a leszúrónak, így 45 fokban is használható.

 

 
17 990 Ft
CZ Sátras horgászernyő 250 cm kupola méret
250 cm átmérőjű sátras horgászernyő, amely még nagyobb védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. A felcipzározható palásttal megvéd minket és felszerelésünket a széltől, esőtől. (Erős, viharos szélben javasolt összecsukni.)
 
Palást nélkül hagyományos horgászernyőként használható. Természetese leszúró és rögzítő kötél is jár hozzá hogy még stabilabban tudjuk rögzíteni. Így akár egy kisebb vihart is át tudunk vészelni a védelmében, úgy hogy mind mi, mind a felszerelésünk megússza szárazon. UV bevonattal láttuk el.
 
  •  Kupola méret: 250 cm
 
15 990 Ft
CZ Terepszínű sátras horgászernyő 250 cm

Terepmintás, többrétegű horgászernyő, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak felhőszakadásban, rekkenő napsütésben egyaránt. A felcipzározható palásttal megvéd minket és felszerelésünket a széltől, esőtől, portól és napsütéstől. Palást nélkül hagyományos horgászernyőként használható. ( Erős, viharos szélben javasolt összecsukni.)

 

Vízlepergető anyaggal bevonva!

 

  • Kupola méret: 250cm
 
16 790 Ft
Nevis Camou Sátras ernyő 2,50m 
17 900 Ft
Nevis Sátras Ernyő PVC 2,5m


Egynapos horgásztúrákon véd az időjárás viszontagságai ellen egy praktikus sátras ernyő .
Szára teleszkóposan állítható, az oldalfal leszúrókkal rögzíthető.

-anyaga.PVC
-palást mérete:250cm 
19 900 Ft

Webáruház készítés