Kategóriák
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

FORGÓK


Sorrend:

Ball Bearing Swivel A-05/3db
A forgók és kapcsok sorozata a különböző végszerelékek összeállítására szolgáló apró tartozékok. 
952 Ft
Barrel Swivel A-02/10db
A forgók és kapcsok sorozata a különböző végszerelékek összeállítására szolgáló apró tartozékok. 
508 Ft
Cross-Line Swivel A-03/10db
A forgók és kapcsok sorozata a különböző végszerelékek összeállítására szolgáló apró tartozékok. 
679 Ft
Crosslock Snap C-03/10db
Gyors kapocs a műcsali és a zsinór összekötéséhez. Megakadályozza a damil vagy zsinór tekeredését és lehetővé teszi a csali gyors cseréjét. A kisebb méretek tökéletesek az UL-es horgászathoz, mivel nem tartalmaznak fölöslegesen többletsúlyt, melyek súlyukkal zavarják a műcsalit a mozgásban. 
372 Ft
Delphin FDR Glider / 5db
A FDR Glider szerelék főként a feeder horgászat szerelmeseinek készült. Ez az apróság az etetőkosár csúszós rögzítésre szolgál. A zsinórt átfűzi a fekete műanyag olíva nyílásán, ami 1,5mm így nem okoznak gondot a vastagabb zsinórok sem. Található rajta egy forgó kapoccsal, amelybe kényelmesen rögzítheti a kosarat. A csomagolás 5db tartalmaz. 
543 Ft
Nincs raktáron
Delphin FDR Quick S / Set 5db
Delphin FDR QUICK szett tartalmaz 5db gyorskapcsot forgóval, és 5 gubancgátló gumit tartalmaz. Ezt a szereléket bizonyára ismerik a pontyhorgászok, csak nagyobb méretben. Elhoztuk önöknek a mini verzióját a biztonságos feeder szerelékek készítéséhez a gubancolódás rizikóját kiküszöbölve. A csomagolás 10db tartozékot tartalmaz, 5 szerelék készítéséhez. 
543 Ft
Nincs raktáron
Delphin FloatS / 3db (969D05001)
Delphin FloatS / 3db
Delphin FLOATS úszós horgászathoz. Az úszó gyors rögzítéséhez szolgál ez szerelék. Tehát a szerelékünkön két gumiütköző és egy műanyag szerelék forgóval és karabinerrel található. Így gyorsan tudjuk a mélységet állítani. A szerelék készítésénél számolni kell a FLOATS súlyával is, ami 0,75g. A csomagolás 3 komplett szereléket tartalmaz. 
543 Ft
Nincs raktáron
Delphin Single CRIMPS / 40db
Az egyszerű, mégis hatékony Delphin Single CRIMPS, fluorocarbon vagy acélhuzal előkék készítésére szolgál. A CRIMPS lágy, de erős anyagból készül, így az előkét nem károsítja. Az ideális csatlakoztatáshoz a Delphin CRIMPER krimpelő fogót ajánljuk. Gyors csatlakozás, szilárd hurkok, modern szerelék - mindez a Delphin Single CRIMPS előnye. A csomag 40 darabot tartalmaz, és 1 mm, 1,2 mm, 1,4 mm és 1,6 mm közül választhat. 
406 Ft
Fastlock micro snap /10db
A Delphin FASTLOCK MICRO SNAP karabinert főleg az "Ultralight" pergetőhorgászok fogják kedvelni. Ez a karabiner típus nagyon könnyű, nem terheli a csalit a csalivezetésnél. Ezenfelül nagyon könnyen lekapcsolható, ami a gyors csalicserét segíti. A négy méretnek és terhelhetőségnek köszönhetően minden pergetőhorgász megtalálja a neki megfelelőt. A csomagolás 10db tartalmaz. 
508 Ft
Fastlock Snap C-01/10db
The set of swivels and snap rigs that serve as accessory for making different tackle rigs. 
338 Ft
Feeder futó és forgó kapoccsal Delphin RUNNER / 10db
A RUNNER csúszós karabiner végkészletek készítésére szolgál, amelyet különösen a feederhorgászat rajongói fognak értékelni. A Delphin RUNNER az etetőkosarak főzsinórhoz való egyszerű rögzítését szolgálja. Számos méret közül választhat. 
645 Ft
Nincs raktáron
Forgó és kapocs szett Delphin 2.0 utántöltő
Tato sada kvalitních obratlíků a karabinek Delphin 2.0 je výborným řešením pro každou prodejnu rybářských potřeb. Obsahuje nejprodávanější a nejvíce vyhledávané položky běžných obratlíků a karabinek, určených pro různé techniky rybolovu. K této sadě bude možné, dokoupit si i prezentér - tabuli Delphin 2.0, která bude dodávána i s háčky na věšení zboží a umístění produktů bude pro vás nyní mnohem jednodušší. Doplňování prodaných položek bude velmi jednoduché a zefektivní tak prodej obratlíků a... 
219 707 Ft
 

prev
12
next

Webáruház készítés