Kategóriák
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

KÉS-KÉS SZETT


Sorrend:

Filéző kés Delphin B-MAXI
Egyszerű filéző kés B-MAXI extra flexi pengével, melynek segítségével gyorsan kifilézi a halat vagy elkészíti a húst. A penge és a tok kirívó zöld színű, így nem veszik el a horgász kellékei között. Nagyszerűen megállja a helyét műhelyében vagy kertjében is. Nagyon könnyű, biztonságos műanyag tokkal kapható.

Műszaki paraméterek:
Teljes hossz: 285mm
Penge hossz: 153mm
Penge magassága: 20mm
Penge vastagsága: 1,2mm
Penge alapanyaga: rozsdamentes acél
Súly: 58g 
1 498 Ft
Filéző kés Delphin ERGONO
Az ERGONO-nak hihetetlenül kellemes és kényelmes fogást biztosít a hüvelykujj és mutatóujj helyén a kiszedés. A viszonylag széles penge optimális vágási erőt nyújt akár több órás filézés során. Ugyanakkor konyhakésként is használható különböző ételek elkészítésénél. A nyél végén egy lyuk van a melyen fel lehet akasztani, vagy kötél esetleg madzag segítségével akasztó fül kialakítható. Nylon tokkal van ellátva mely övre akasztható.

Műszaki par... 
3 747 Ft
Filéző kés Delphin MONO
Egy egyszerű és teljes funkcionalitású filéző kés a MONO mely kiváló eszköz a halak filézésére, vagy akár az otthoni ételek elkészítésére. Ergonómikus gumírozott nyele, kiszedéssel a hüvelykujjnak, amely biztonságosabb fogást biztosít a precízebb vágásokhoz. A nyél végén egy nagy nyílás található, esetleges kötél áthúzására. Műanyag penge tokkal kapható.

Műszaki paraméterek:
Teljes hossz: 330mm
Penge hossz: 187mm
Penge magassága: 15mm
Penge vastagsá... 
1 702 Ft
Filéző kés Delphin YAPAN
A Delphin cég legjobb minőségű filéző kése a YAPAN. A kiváló minőségű 440C japán rozsdamentes acélból készült, mely jól élezhető és tartja az élét. Jó fogású nyele gumírozott. Ezzel a késsel a munka szórakozás lesz. A penge spicce keskeny, hogy kényelmesen tudjon dolgozni a legkisebb hús darabokkal vagy csont kiszedésekor. A YAPAN-t biztosan megszeretik a horgász feleségek is mivel nagyon jól hasznosíthatók a konyhában is. Hús, gyümölcs vagy zöldség vágásánál. A lehetőségek végtelenek. A YAPA... 
3 066 Ft
Grillrács Delphin GRILLA
Grillrács, főként halkészítésre. Tegye a halat a rács két szétnyitható része közé és a grillezzen. Ne feledkezzen meg a grillrácsot forgatni . Fából készült nyéllel van ellátva, a fém részek korrózió védettek. A kettős pozicionálásnak köszönhetően különböző vastag halakat vagy húst készíthet.

Műszaki paraméterek:
Teljes méret: 60x11x3cm
Grillező rész hossza: 30cm
Súly: 369g 
3 066 Ft
Kés Delphin B-MINI (950139005)
Kés Delphin B-MINI
A sokoldalú B-MINI kombinált pengéjű kés, mely egy "munkás" kés. Tud vele vágni, fűrészelni( a penge felső részén fűrész fogak vannak), kábelt tisztítani vagy sört nyitni. A súlya csökkentése érdekében a nyél nagy része üreges. A késhez műanyag tok van, mely a pengén rögzítődik. A B-MINI 10-es csomagolásban kapható.

Műszaki paraméterek:
Teljes hossz: 214mm
Penge hossz: 98mm
Penge magassága: 19mm
Penge vastagsága: 1,5mm
Penge alapanyaga: rozsdamentes acél
Súly: ... 
1 225 Ft
Kés Delphin NORDIS (950139009)
Kés Delphin NORDIS
A NORDIS tipikus képviselője az északi típusú késeknek. Ez a fajta kés népszerű a természet szerelmesei - halászok, vadászok vagy szabadtéri rajongók körében. Keményített ABS műanyagból készült nyele, gumírozott csúszásmentes felülettel van ellátva. A penge spicce keskenyebb a pontos vágás érdekében a többi része klasszikus vastagsággal rendelkezik. Praktikus kemény tokkal kapható mely szíjra akasztható.

Műszaki paraméterek:
Teljes hossz: 232mm
Penge hossz... 
2 043 Ft
Zsebkés Delphin CAMPY
Ahogy a neve is sugallja, a CAMPY összecsukható kés nagyszerű asszisztens a kempingezéshez, a horgászathoz, egyszerű ételkészítéshez és hasonlókhoz. Ideális mérete van és nagyon jó fogást kínál. A vörös fa utánzat és a fém elemek kombinációja alkotja. A fogantyú hátsó részén található egy tolópengezár és egy nyílás a zsinór befűzéshez. A pengék hossza 9,5 cm, drop-point formájú. A CAMPY egy univerzális, jó árú és jó formájú összecsukható kés, amely ideális a mindennapi kültéri használatra.... 
3 407 Ft
Zsebkés Delphin CAMU (950139003)
Zsebkés Delphin CAMU
A CAMU szilárd fémből készült összecsukható kés, amelyet szeretni fognak a terepszín kedvelői. A fogantyúnak szép "erdei" terepszíne van, a 8,5 cm-es matt penge "liner lock" zárórendszerrel van ellátva a "bélészáró" típusú zárószerkezet rögzíti a fogantyú alsó részének eltolásával zárják. A "spear point" lándzsa pengét egy gyors rendszer segítségével ki lehet húzni a fogantyúból a fül megnyomásával. Van rajta egy klip, amely megakadályozza a kés kiesését a zsebéből.... 
3 407 Ft
Zsebkés Delphin RETRO
Emlékszel az első késekre? Talán pontosan ugyan így nézett ki. A RETRO egy kicsi, összecsukható kés, amely egyszerű ételkészítésre használható horgászatokon, kempingeken vagy túrákon. A fogantyú fém és a szarv utánzat kombinációja. A lenyomható biztosíték garantálja biztonságos manipuláció. A RETRO kés egy ideális társ.

Műszaki paraméterek:
Teljes hossz: 160mm
Penge hossz: 70mm
Penge magassága: 15mm
Penge vastagsága: 2mm
Penge alapanyaga: rozsdamentes acél
Súl... 
3 407 Ft
Zsebkés Delphin WOODY
A WOODY tipikus képviselője egy masszívabb összecsukható késnek, amelyet kihasznál a sétán az erdőben, és természetesen a horgásztúrákon is. A fogantyú valódi minőségi fa és fém kombinációja. Van rajta egy klip, amely megakadályozza a kés kiesését a zsebéből. A penge teljes hossza 85 mm, és a kombinált penge 30 mm-ét foglalja el a fogazott részt. A pengeformája spear-point (lándzsa), felső hamis penge. Dupla kúpos vágással rendelkezik, és fekete. "liner lock" pengezárral rendelkezik a pengé... 
3 407 Ft

Webáruház készítés