Kategóriák
Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

HUROKKÖTŐ-HOROGSZABADÍTÓ

Főkategória >KELLÉKEK-KIEGÉSZÍTŐK >HUROKKÖTŐ-HOROGSZABADÍTÓ

Sorrend:

Delphin HOOKY horogkiszabadító
A Delphin HOOKY egy ötletesen megtervezett segédeszköz, mely segítségével kíméletesen tudja a horgot kiszabadítani a fogott halból. Két részből áll, melyeket egyszerűen egymásba tol. Ha a két részt szétveszi akkor az egyik rész végén talál egy csomóbontót. 
236 Ft
Delphin KNOTTY hurokkötő
A Delphin KNOTTY egy praktikus segédeszköz hurkok kötésére. Ezentúl minden hurok tökéletes lesz és nem számít, hogy damilt vagy fonott zsinórt használt. A KNOTTY másik végén egy praktikus horogszabadító van. 
338 Ft
Delphin LUXO / egyenes csipesz
A Delphin LUXO csipesz egy olyan halászati segédeszköz, amely kíméletesen kiszabadítja a horgot a hal szájából. A kidolgozás minősége nagyon magas. Nagyobb ujjnyílásokkal terveztük, hogy ne nyomja ujjait. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és a csipeszfej belseje fogakkal van ellátva, amelyek elősegítik a horog jobb megfogását. A csatlakozás részén fekete Delphin logó található. 
1 361 Ft
Delphin LUXO / hajlított csipesz
A Delphin LUXO hajlított csipesz egy olyan halászati segédeszköz, amely kíméletesen kiszabadítja a horgot a hal szájából. A kidolgozás minősége nagyon magas. Nagyobb ujjnyílásokkal terveztük, hogy ne nyomja ujjait. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és a csipeszfej belseje fogakkal van ellátva, amelyek elősegítik a horog jobb megfogását. A csatlakozás részén fekete Delphin logó található. 
1 599 Ft
Egyenes csipesz (830920012)
Egyenes csipesz
Alapvető horgászkellék, amely a hal szájában megakadt horog kivételére szolgál. 
1 122 Ft
Hajlított csipesz Delphin
Alapvető horgászkellék, amely a hal szájában megakadt horog kivételére szolgál. 
1 122 Ft

Webáruház készítés